NYINTAG I CRIME CITY ROLLERS!

nyintagVill du lära dig att åka rullskridskor och spela roller derby? Roller derby är den snabbast växande sporten i världen och troligtvis även den roligaste!

I februari kommer vi i Crime City Rollers att ha ett prova-på/open skate tillfällen dit alla är välkomna! Vi har låneutrustning och ser fram emot att ge en kort introduktion om sporten. Det finns inget maxantal och det går bra att ta med sig andra som inte vill rulla men gärna titta på.

Du som verkligen är sugen på att komma igång med rullandet får gärna vara med på båda prova på-tillfällena. Om det är ont om utrustning kan vi dock inte lova att du kommer få rulla förrän alla har fått möjlighet att prova vid minst ett tillfälle.

Vi är med i Svenska Skridskoförbundet och alla som deltar i våra Prova-på är försäkrade.

DATUM OCH TID:
21a februari kl 13-15 i Malmö Tennishall.
28e februari kl 13-15 i Malmö Tennishall

Själva nybörjarträningen drar igång ett par veckor senare (gott om tid att fixa utrustning!). Första träningstillfället är den 15e mars.

PLATS:
Malmö Tennishall (gammal gul träbyggnad) på Pildammsvägen 10 mittemot Malmö Konsthall och i närheten av station Triangeln.
https://goo.gl/maps/3LumA

KLÄDSEL OCH UTRUSTING:
Ha på dig oömma kläder som du kan röra dig fritt i. Ta något som du känner dig bekväm i, men inget alltför stort eller bylsigt eftersom det då blir svårt att trä på skydden.

Vi har all låneutrustning men om du har någon utrustning hemma ska du förstås ta med den! Alla rullskridskor som har 2+2 hjul duger bra! Ta också med armbågsskydd, handledsskydd, knäskydd och skate/hockeyhjälm om du har. Glöm inte heller att ta med en flaska vatten, det behövs för att släcka törsten. På Prova-på behöver en inte använda tandskydd men detta krävs senare på alla träningarna.

EFTER PROVA PÅ:
En är närsomhelst välkommen att gå med i Crime City Rollers men det är endast 2-3 gånger om året som vi tar emot nybörjarskejtare. Nybörjarna har möjlighet att träna 3 gånger i veckan.

Medlemsavgift är 300kr/kalenderår och träningsavgift 450kr/kvartal. Väljer en att börja träna med oss i februari/mars betalar en in medlemsavgiften samt träningsavgiften för mars på 150kr. Dvs en totalsumma på 450kr. Fortsätter en sedan i april ska en betala nästa kvartals (april, maj, juni) träningsavgift på 450kr.

Mer information om hur en blir medlem hittar du här: http://www.crimecityrollers.com/?page_id=22

Roller derby är en sport där det finns plats för alla oavsett ålder, storlek och tidigare sporterfarenhet. Crime City Rollers välkomnar kvinnor av alla kön som spelare samt alla barn och ungdomar. Crime City Rollers har i nuläget ingen roller derby träning för herrar men vi har flera aktiva män i föreningen framför allt som domare och non-skating officialls. Vi är i konstant behov av flera aktiva officialls och volontärer så tveka inte att kontakta oss för mer information om du sugen på att engagera dig i föreningen på ett annat sätt än åkare. Du är även välkommen till denna prova på för att testa på att åka rullskridskor som domare!

För mer information om vår barn- och ungdomsverksamhet: juniorderby@crimecityrollers.com

VARMT VÄLKOMNA! VI SES SNART!

Crime City Rollers – stolta medlemmar av www.wftda.com

Vänligen kontakta oss för mer information: coaches@crimecityrollers.com

Scroll to Top