Crime City Rollers firar femårsjubileum på Moriskan!

Femme

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/815421378551602/

Alla goda ting är 5! Crime City Rollers fyller 5 år och det firar vi såklart med en Femmefest!
Dansa så att kjolarna flyger, whippa långa håret back and forth, bada i glitter – eller kom som du är helt enkelt! Huvudsaken är att ni kalasar med oss.

Vår fantastic 5 för kvällen är:

POLLYLAND
PollyLand tar med er på en resa genom poppen, från 50-talet till 2015. Här ska det rullas hatt och twistas och twerkas; det ska fuldansas och röras på Buffalo-beklädda fötter – så mycket att gummisulan på conversen går sönder och svettfläckarna blir gigantiska under armarna på din gamla favvo-band-tisha.

BASIC BITCHES
Basic Bitches är allt annat än basic. 80- och 90-talspop och dina dansigaste favoriter att hångla till. Om ni har tur blir det kanske en och annan funkig Bollywood-hit.

EVOL TWIN & BURT NOBRAIN
Bjuder på allt från Pitchforks senaste indieälsklingar till gamla grungedängor och britpophits. Däremellan slänger vi in “nåt man kan dansa till”!

STOR & STARK
Stor & Stark utlovar ett episkt set med dansant rnb och elektroniska toner. På planen kan ni se Tjutet och Ullis spela för vårt fantastiska A-lag och de spelar också för svenska landslaget i roller derby. Riktigt starka atleter alltså. Förbered er på en lika stark danskväll!

och

DANCEOKE med SPIN IF YOU DARE
Kvällens danceoke dirigeras av CCRs nya stjärnskott Spinosaurus och Dare. Genom hård träning har de svetsas samman till en urkraft utan hämningar, och nu ska ni få skaka rumpa med dom! SPIN if you DARE lovar er work, twerk, spins, hiphop, handklapp och en och annan vogue. Kom osvettig och stel – gå genomblöt och överlycklig!

Dessutom:

GÅ PÅ SALONG
Gör dig fin, fixa frisyr, gör manikyr och smid planer om att ta över med våra 5inistiska styling-gurus (som Fab5 fast bättre).

RULLSKRIDSKODISCO

… och mycket mycket mer.

Kliv in i ditt 5te element tillsammans med oss i 5an! Lika självklart som att 5 myror är fler än fyra elefanter, är det att Femmefesten kommer gå till historien som helt femmeomenal! (Lite som Vintergatan 5, Fem-böckerna, The big 5 och pojkbandet Five).
Lycka till att finna 5 fel!

HIGH 5!

ÅLDER: 20 år.
ENTRÉ: Gratis innan 23, därefter 100 kronor.

Kl 23.30 inleder vi kalaset med 5 SORTERS RULLTÅRTA och spexiga födelsedagsöverraskningar
Kl 01 DANCEOKE

P.s. Vi i Crime City Rollers festgrupp anordnar också Femmefesten som en motvikt till det förminskande av femmes som vi har sett både i Malmös och resten av Sveriges hbtq-kretsar.

Femme (engelskt uttal: /fɛm/; franskt uttal: /fam/) uttryck för hbtq-person som använder feminina symboler för att uttrycka sin könsidentitet. Uttrycket kommer via engelskan från franskans ord för kvinna.

Mer läsning: http://www.etc.se/kultur-noje/ulrika-dahl-vill-ge-upprattelse-till-slampan-divan-och-lolitan

Samtidigt i Spegelsalen:
Klubb Tomboy är gayklubben som alltid utlovar dans till musik ni älskar, kärlek till allt och alla samt Malmös snyggaste dansgolv!
https://www.facebook.com/events/1625133557717347/

Scroll to Top