Vill du börja spela med oss! Kom på höstens nyintag!

Vill du lära dig att åka rullskridskor och spela roller derby? Roller derby är den snabbast växande sporten i världen och troligtvis även den roligaste!

I september kommer vi i Crime City Rollers att ha nyintag vid två tillfällen! Alla är välkomna! Vi har låneutrustning (dock i begränsade antal – först till kvarn osv) och ser fram emot att ge en kort introduktion om sporten. Det finns inget maxantal och det går bra att ta med sig andra som inte vill rulla men gärna titta på.

Du som verkligen är sugen på att komma igång med rullandet får gärna vara med på båda nyintagstillfällena. Om det är ont om utrustning kan vi dock inte lova att du kommer få rulla förrän alla har fått möjlighet att prova vid minst ett tillfälle.

Vi är med i Svenska Skridskoförbundet och alla som deltar i våra Prova-på/nyintagstillfällen är försäkrade.

DATUM OCH TID:
20e september kl 16-18 i Malmö Tennishall.
23e september kl 20-22 i Malmö Tennishall.

Karta:
https://www.google.se/maps/place/Tennishallen/@55.5941953,12.9983497,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x53976c2886db5ccc!6m1!1e1

Om du missar båda tillfällena kan du alltid komma på vår spontanskejt varannan fredag, jämna veckor:
http://crimecityrollers.com/?p=2034

Roller derby är en sport du kan börja med oavsett ålder, storlek och tidigare sporterfarenhet. Vi välkomnar alla(som deltagit vid nyintagstillfällena) till våran freshmeat/nybörjarträning och även till våra ligaträningar som är en gång i veckan. I nuläget har vi dock endast lag för kvinnor och transpersoner,  men vi har flera aktiva män i föreningen framför allt som officials (domare och funktionärer).

Officials är ett samlingsnamn för domare (skating officials) och non-skating officials (ett slags funktionärer som assisterar domarna med allt från tidtagning av utvisade spelare till anteckning av poäng och annat). Vi är ständigt i behov av fler officials för att kunna hålla i matcher och scrimmages (matchlik träning). Som official är du hjärtligt välkommen oavsett kön, ålder eller tidigare erfarenhet. Crime City’s officials grupp inkluderar några av de främsta och mest erfarna officials i Sverige och de lär dig gärna allt de kan. Det kommer finnas representanter från våra officials närvarande vid båda prova på tillfällena så det är bara att komma dit och prata om du är intresserad att börja eller bara vill veta mer. Självklart får du också möjlighet att prova att skejta om du vill det. Har du inte möjlighet att närvara går det också utmärkt att höra av sig till: officials@crimecityroller.com

Som official i Crime City betalar du ingen träningsavgift utan behöver bara betala medlemsavgiften på 300kr.

För mer information om vår barn- och ungdomsverksamhet:
juniorderby@crimecityrollers.com

Scroll to Top