Vill du börja med Roller Derby?

12748114_1024027650968672_4556785963658347776_o
Nu söker vi nya spelare och officials (domare och funktionärer) till Sveriges bästa roller derby liga, Crime City Rollers! Vi kommer inom kort ha två prova på-tillfällen där alla är välkomna. Vi kommer ge en kort introduktion om sporten och ni får prova på hur det känns att rulla.

Vi har skates och all utrustning till utlåning, men eftersom det är i begränsat antal så får vi dela lite mellan oss om det behövs. Du som verkligen är sugen på att komma igång får gärna vara med på båda tillfällena, men om det är ont om utrustning kommer de som inte testat förut ha förtur!
Vi är med i Svenska Skridskoförbundet och alla som deltar på våra Prova på är försäkrade.

Datum och tid
20e mars kl 16-18 i Malmö Tennishall
3e april kl 16-18 i Malmö Tennishall

Vad ska jag ha på och med mig?
Oömma kläder! Ta något bekvämt, men tänk på att du ska ha skydd på knän, armbågar och handleder och därför inte kan ha för stora och bylsiga kläder. Glöm inte vattenflaska!

Om du själv vill ta med skates, så duger alla rullskridskor som har 2+2 hjul. Utrustningen som gäller är armbågsskydd, knäskydd, handledsskydd och skate/hockeyhjälm. På prova på behöver du inte tandskydd, men det krävs senare på alla träningar.

Vad händer sen?
Roller derby är en snabbt växande sport och intresset för att börja är väldigt stort och vi måste tyvärr därför begränsa antalet platser. Därför vill vi att alla som vill börja rulla gör en intresseanmälan på denna länken:http://goo.gl/forms/nVbsQ2MdGu

Efter andra nyintaget skickar vi ut ett mejl och frågar om du fortfarande är intresserad av att börja. Om du inte är det eller låter bli att svara, går platsen till någon annan. Vi skickar ut mejlet senast 3/4 och vill ha svar 4/4.

Att börja träna kostar 750 kr (450 kr för träningsavgift för april och maj, juni samt 300 kr för medlemavgift för hela året). Som nybörjade har du möjlighet att träna 2 ggr i veckan.

Vem kan spela med oss?
Roller derby är en sport där det finns plats för alla oavsett ålder, storlek och tidigare sporterfarenhet. Crime City Rollers välkomnar kvinnor och transpersoner som spelare samt alla barn och ungdomar. Crime City Rollers har i nuläget ingen roller derby träning för män men vi har flera aktiva män i föreningen framför allt som officials (domare och funktionärer).

För mer information om vår barn- och ungdomsverksamhet: juniorderby@crimecityrollers.com.

Tänk på att detta kan bli början på ditt nya, fantastiska derbyliv! Vi ses!!
Crime City Rollers – stolta medlemmar av www.wftda.com

Vänligen kontakta oss för mer information: coaches@crimecityrollers.com

Scroll to Top