Nyintag 17 + 19 september!

20904298_10154625391602063_1323579444_oMer info i event på facebook!
Nu söker vi nya spelare och officials (domare och funktionärer) till Sveriges bästa roller derby-liga, Crime City Rollers! Vi kommer ha två prova på-tillfällen i början av 2017 där alla är välkomna. Vi kommer ge en kort introduktion om sporten och ni får prova på hur det känns att rulla.

Datum och tid
17/9 15.00-17.00
19/9 20.00-22.00
Kom i tid så vi kan dra igång direkt!

Vi har skates och all utrustning till utlåning, men eftersom det är i begränsat antal så får vi dela lite mellan oss om det behövs. Du som verkligen är sugen på att komma igång får gärna vara med på båda tillfällena, men om det är ont om utrustning kommer de som inte testat förut ha förtur!
Vi är med i Svenska Skridskoförbundet och alla som deltar på våra Prova på är försäkrade.

Vad ska jag ha på och med mig?
Oömma kläder! Ta något bekvämt, men tänk på att du ska ha skydd på knän, armbågar och handleder och därför inte kan ha för stora och bylsiga kläder. Glöm inte vattenflaska!

Om du själv vill ta med skates, så duger alla rullskridskor som har 2+2 hjul. Utrustningen som gäller är armbågsskydd, knäskydd, handledsskydd och skate/hockeyhjälm. På prova på behöver du inte tandskydd, men det krävs senare på alla träningar.

Vad händer sen?
Att träna hos oss kostar 450 kr för träningsavgift per kvartal, samt 300 kr för medlemavgift för hela året. Som nybörjade har du möjlighet att träna 2 ggr i veckan.

Vem kan spela med oss?
Roller derby är en sport där det finns plats för alla oavsett ålder, storlek och tidigare sporterfarenhet. Crime City Rollers välkomnar alla som nybörjare. Kvinnor och transpersoner spelar i våra lag. Crime City Rollers har inga lag för män men vi har flera aktiva män i föreningen framför allt som officials (domare och funktionärer).

För mer information om vår barn- och ungdomsverksamhet: juniorderby@crimecityrollers.com.

Tänk på att detta kan bli början på ditt nya, fantastiska derbyliv! Vi ses!!
/Coaches Pussy, Moxxi, Frix, Mickey, Velvet och Sneaky

Crime City Rollers – stolta medlemmar av www.wftda.com
Vänligen kontakta oss för mer information: coaches@crimecityrollers.com

Scroll to Top