Boka ditt eget roller derby event med Crime City Rollers A-lag

11032658_10152799403132781_387774160_o

Letar du efter den perfekta aktiviteten för en teambuildingdag på jobbet eller ska någon du känner gifta sig? Vi har det perfekta eventet för er. Kom och testa på roller derby med oss. Fort, hårt och superkul! Var beredd på att utmana dig själv.

Vi erbjuder: en roller derby-träning för nybörjare med full träningsutrustning. Självklart hjälper vi er att spåna fram det perfekta derbynamnet och alla får så klart låna en snygg derby outfit. Det kan vara glitter och nätstrumbyxor eller varför inte låna a-lagspelarnas snygga matchlinnen och vi hjälper till att ge er en snygg derby make-up. Träningen börjar med sportens grunder, att åka rullskridskor och att tacklas. Möjlighet till spel finns också.

Vi hjälper er föreviga dagen med både gruppbilder och actionbilder. Vi kan även skräddarsy eventet efter era behov och önskemål. Kontakta oss för mer information!

Maila: coaches@crimecityrollers.com

Detta är ett led insamlingen till i A-lagets till USA-resa för att spela i Beach Brawl, läs mer om resan här: http://crimecityrollers.com/?p=1594

 

Scroll to Top