Klubb Ode To Joy slår på stort och gör ett dunderkalas tillsammans med Malmö Roller Derby – Crime City Rollers och Lost In Music som firar dagens två matcher genom att hålla fest och DJa i Grand Restaurang och Lounge.
Tillsammans har de bokat ett par av Malmös absolut mest spännande band just nu, SaidArtch och wy

Adress: Grand Öl&Mat, Monbijougatan 17, 21153 Malmö

Event till CCRs matcher https://www.facebook.com/events/417107628691763/

Martin Axen & Jepson som bjuder upp till glädje och dans. Med rock ‘n soul, funky beats, ballroom glam och glitz ‘n blitz.
Badhuspojkarna Anders & Jörgen kör bluesrökare, whiskeydränkt rock & swing samt 60-tals smuts från garaget. Och som grädde på det indolenta moset serveras även surf och eklektisk voodoosoul.
Lost in Music fyller kvällen med disco, funk och soul blandat med het RnB. Karin och Julia känner inga musikaliska gränser och ni kan bli överraskade med det mesta från 70-talet till 00-talet.

WY
Ebba Ågren och Michel Gustafsson bildade Wy år 2015 efter att ha spelat i ett flertal band ihop sedan de träffades i tidiga tonåren. Musiken som de själva kallar “gråtpop” utpräglas av melankoliska gitarrslingor och Ebbas unika sångröst i poppiga melodier. Duon har jämförts med band som The xx, Cigarettes After Sex och Cocteau Twins.

Debut-EP:n “Never Was” har fått beröm i både svenska och utländska medier och de efterföljande singlarna har plockats upp av nationell och internationell radio. Med sin ständigt växande fanbase och ett unikt konstnärligt tillvägagångssätt har Wy visat sig vara en indie-kraft att räkna med.

Den 20e oktober släpptes duons kritikerrosade debutalbum “Okay” som innehåller 10 anthems om självtvivel, social fobi och sökandet efter lycka.

“Okay is the statement that lifts Wy from a buzz-band to something much, much more.” — Nothing but Hope and Passion

SAIDARTCH
Någonstans i gränslandet mellan rock och indiepop kan ni hitta SaidArtch. Med sin bas i Malmö har bandet lyckats med att ta fram singeln Cash or Visa, en musikvideo till låten Explode, och EPn In the Beginning of Time. Det är ett ihopplock av låtar som handlar om att explodera och att vara gråtarg och pank. Ljudbilden är som en käftsmäll av rundgångar och väl sammansatt stämsång

Lördag 25 november, kl. 22:00–03:00, fri entré innan kl. 23 i mån av plats, sedan 100kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort.